Onze eigen specialiteiten   

Terschelling is een bijzonder eiland. En bij een bijzonder eiland horen natuurlijk "eiland producten"! Wij hebben een breed aanbod in Terschellinger specialiteiten, alsmede Friese specialiteiten. Buiten onze specialiteiten om zijn wij bezig met een uniek desem concept, hou de site in de gaten!        Én: we hebben regelmatig onze specialiteiten in de winkel in de aanbieding!

Terschellinger specialiteiten   

    Schylger Mopjes     Amandelspijs "mopjes" met cranberries.        Zilte Wadden Crackers    Crackers met Italiaanse kruiden, verse zeekraal, gedroogd zeewier en een snufje zeezout.        Santana's    Crackers gevuld met gedroogde appeltjes & cranberries.

Friese Specialiteiten   

    Friese Suikerbrood    Hier staan wij toch wel bekend om. Beroemd in heel Nederland. Lekker vol van smaak, met groffe stukken suiker en een vleugje kaneel. Heerlijk klef!        Friese Duimpjes    De wel bekende Friese duimpjes, ambachtelijk met de hand gemaakt met stukjes amandel en anijs.(150 gram)        Friese Suikerlatten    Friese, brosse koeken met suiker en citroen.(per 2 stuks verpakt)

Editorial Image

En natuurlijk onze 'oude' vertrouwde eiland producten

Pondkoek   Pondkoek hebben we in 2 varianten: de lichte (beetje vanille-achtig) en de donkere (met koekkruiden) Bij een bezoek op het eiland moet u zeker deze koeken proeven!    Potjekoek  Potjekoek is een soort kruidcake in tulband vorm. Hij is er in 3 varianten: neutraal, met gember en met cranberries. Heerlijk met een dikke laag roomboter!    Koetongen  Deze brosse koeken noemen ze op het oosten van het eiland "bledsjes". En wij noemen ze koetongen! Deze brosse koek bevat kaneel en een streep op de koek, zodat het ook echt op een "koeien-tong" lijkt. (verpakt per 6)   

Editorial Image

Brandariskoekjes  Lekkere "zanddeegkoekjes" met vanille. Met een afbeelding van de Brandaris, of van het eiland erop.    Terschellinger plaatcake  Heerlijke, zachte cake, met gele room & cranberry compote. Lekker voor bij de koffie met een toefje slagroom! (voor 4 personen)    Waddenknar  Lekker, luxe meergranen broodje met cranberries en noten.    Noordsvaardertje  Dit lekkere meergranen broodje met gedroogde pruimen, suiker en kaneel zit nog niet zo lang in ons assortiment, maar wordt steeds populairder. "Vernoemd" naar het natuurgebied "De Noordsvaarder".

SpanjerSpanjerDe Echte Bakker
  • Volg ons
© 2023 Spanjer